Webshop

En professionel hjemmeside er et af de mest effektive redskaber, når det handler om at komme dine kunder og din målgruppe nærmere. Opstart af webshop behøver hverken være besværligt eller uoverskueligt.

Vi gennemgår både, hvilket e-commerce system du bør vælge og hvordan du beslutter dig for, hvilke betalings- og fragtløsninger din webshop skal tilbyde så du kommer godt fra start med opstart af din webshop.

Opstart af webshop

I vores digitaliserede tidsalder kan det for mange virksomheder betale sig at opstarte en webshop. En webshop øger tilgængeligheden for dine kunder og giver dem mulighed for at se dine produkter hjemme fra sofaen. 

Inden du starter din webshop bør du have styr på din virksomheds identitet, og hvis du ikke på forhånd har udarbejdet en forretningsplan for din virksomhed vil nu være et godt tidspunkt at udarbejde denne. På den måde sikrer du, at der er en rød tråd gennem din virksomheds aktiviteter.

I forbindelse med opstart af din webshop bør du også overveje hvordan potentielle kunder skal finde din webshop. En metode kan være betalt eller organisk online markedsføring. Dette kan du læse mere om her.

Efterfølgende bør du overveje de grafiske elementer som logo, farver og stil til din webshop, samt de tekniske elementer som betalingssystemer, fragtaftaler og webshopløsning.

Få personlig rådgivning

Har du brug for mere hjælp til opstart af webshop? Vores professionelle partnere står klar til at hjælpe dig videre.

Læs mere