Corona - hjælpepakker

I forbindelse med en delvis nedlukning af samfundet, har Folketinget vedtaget en række kompensations- og hjælpepakker til danske erhvervsvirksomheder. Hjælpepakkerne giver en lang række muligheder for at søge kompensation for blandt andet lønninger og faste omkostninger. Herudover er der gennemført en række fristforlængelser omkring indbetaling af skatter, moms og afgifter. Hjælpepakkerne er omfattende, og der laves løbende ændringer og præciseringer.

I det følgende er der på fem områder lavet en række beskrivelser af hjælpepakkerne og fristforlængelserne. Her kan du som virksomhedsejer få et overblik over mulighederne. Det er som virksomhedsejer væsentligt at følge udviklingen og de muligheder, der opstår. Dette kan gøres ved at se vedlagte materiale eller – hvad anbefales - søge rådgivning hos din revisor eller advokat på dette komplicerede område.

Der skal på nogle områder laves ansøgninger. Det kan du vælge at gøre selv, eller du kan få hjælp fra din revisor eller advokat. Er du i tvivl er du velkommen til at kontakte Redmark.