SEO

Hvordan finder dine kunder dig? De fleste danskere bruger en søgemaskine som Google, når de skal finde det, de leder efter. Det kunne være dit produkt eller din virksomhed.
Derfor er det vigtigere end aldrig før, at du er synlig på søgemaskinerne – og ikke mindst mere synlig end dine konkurrenter.

I denne kategori lærer du mere om, hvad søgemaskineoptimering er, og hvordan du selv kommer i gang med det. Vi afdækker bl.a., hvordan du finder dine søgeord, hvordan du øger dit blikfang på Google, samt hvordan du rent teknisk kan gå til værks på din hjemmeside med teknisk SEO.

Hjælp til SEO

Søgemaskineoptimering, ofte forkortet SEO, er vital for langt de fleste virksomheder. SEO handler om at forbedre sin hjemmeside, så den bliver vist til flest muligt mennesker på Google.

SEO handler først og fremmest om søgeord. Det er de ord, der definerer din virksomhed, og som du gerne vil findes på, når din målgruppe søger på Google eller andre søgemaskiner. Er du frisør i Syddanmark, kan det f. eks være “dameklip kolding” eller “bedste frisør kolding”, “hvad koster det at få farvet hår” eller andet i den dur.

SEO har ry for at være noget teknisk hokus pokus, og dét ønsker vi at gøre op med. Du kender nemlig din forretning bedre end nogen anden, og derfor er du allerede nu godt klædt på til at finde dine søgeord, opbygge inspirerende indhold om dine kerneemner og at skabe interesse for din virksomhed på Google. Vi giver dig hjælp til SEO, så du har mod på at gå i gang med opgaven.

Læs mere om medlemskabet hos Selvstændige.com

Klik her