Facebook

Med annoncering på de sociale medier har du mulighed for at præsentere dit produkt eller services til lige det publikum, du ønsker aktiveret – helt uafhængigt af efterspørgselsfaktoren. Facebooks mange medlemmer, verden over, giver platformen et enormt annonceringspotentiale. Selvstændige.com giver dig her en lang række videoguides med gennemgang af funktioner, praktiske tips og hjælp til Facebook annoncering, så du nemt kan komme i gang.

Markedsføring på Facebook

Facebook giver din en række muligheder som erhvervsdrivende. Facebook har i sig selv en række værktøjer, der giver dig mulighed for at få et indblik i demografien af de personer som vælger at følge din virksomheds side. Samtidigt får du også mulighed for at interagere direkte med din målgruppe. 

Facebook annoncering er et betalt markedsføringsværktøj, der giver dig mulighed for at nå ud til nye potentielle kunder og på den måde skabe større omsætning.

Inden du kaster dig ud i Facebook annoncering er det vigtigt at du har fastlagt hvem du ønsker at henvende dig til gennem din markedsføring. Dette er din målgruppe som du skal bruge i dit videre arbejde med Facebook annoncering.

Se vores guides om de basale elementer i Facebook

Bliv medlem af Selvstændige.com

Har du lyst til at lære endnu mere om online markedsføring, Facebook annoncering og SEO, så meld dig ind hos Selvstændige.com i dag. Du kan også hjælp af fageksperter indenfor bl.a. jura, revision, IT og HR.

Bliv medlem