Online marketing

Find hjælp til online markedsføring i vores vidensportal. Den er fyldt med relevante informationer om, hvordan du kommer videre med din virksomheds markedsføring. Du finder bl.a. guides til Google Ads og Google Analytics, der er gode værktøjer til at skabe effektiv online markedsføring. 

Markedsføring af mindre virksomheder

Er du selvstændig i en virksomhed, hvor markedsføring ikke er en afdeling for sig selv eller din spidskompetence, kan det virke diffust. Vi giver dig her tre områder som du først og fremmest bør fokusere på, som nybegynder inden for markedsføring: 

1. Forarbejdet

Inden du kaster dig ud i online markedsføring er det vigtigt, at du gør det klart hvem du ønsker at henvende dig til. Beskriv gerne en eller flere målgrupper og undersøg hvordan du nemmest fanger deres opmærksomhed.

2. Facebook (sociale medier)

Det er efterhånden en selvfølge at virksomheder har deres egen Facebookside. Her giver du din målgruppe mulighed for at undersøge din virksomhed nærmere. Samtidigt får du mulighed for at vise potentielle kunder lige netop det som din virksomhed kan tilbyde. Udover Facebook er andre sociale medier som Instagram og Snapchat også relevante at undersøge alt efter hvordan du definerer din målgruppe. 

Læs mere om Facebook

3. Google og SEO (søgemaskineoptimering)

Har din virksomhed en hjemmeside er det vigtigt at du gør den synlig på Google. Dette gør du ved at opfylde en række krav om indhold og udseende som Google stiller til hjemmesider.

Læs mere om Google og SEO

 

brug for mere hjælp til online markedsføring?

Ønsker du personlig rådgivning omkring, hvordan du bedst markedsfører din virksomhed online, kan du abonnere på Selvstændige.com Premium. Du får også adgang til fageksperter indenfor bl.a. erhvervsret, revision, IT og HR jura.

se abonnementer