Familieret

Du finder her på siden viden om emner indenfor familie- og arveret, som er relevante for dig som er selvstændig, eksempelvis hvordan du kan sikre din virksomhed og dine nærmeste bedst muligt i tilfælde af sygdom eller dødsfald, og hvilke fordele der kan være ved at oprette en fremtidsfuldmagt som virksomhedsejer.

Familie og arveret

Testamente og andre familieretlige forhold er sjældent det første du tænker på som selvstændig, men det kan være trygt og godt at vide, at du har taget stilling til og ved, hvad der skal ske med din virksomhed og private forhold, hvis du en dag ikke selv er i stand til at varetage den – eller går bort.

Med et testamente bestemmer du din virksomhed fremtid og har således mulighed for at bestemme hvem der skal arve virksomheden og hvordan din arv skal fordeles. Vælger du modsat ikke at udfærdige et testamente, følger fordelingen af din arv arveloven paragraffer. 

Selvstændige.com har professionelle samarbejdspartnere, der kan hjælpe dig og din familie til ro i maven omkring din virksomhed og arveret. På denne måde undgår du unødige konflikter og giver de efterladte ro, hvis du som selvstændig skulle komme ud for en ulykke eller sygdom. 

Lyt eventuelt til vores podcasts hvis du har lyst til at blive endnu klogere. 

 

Bliv medlem af selvstændige.com

Nyd godt af alle de unikke fordele som vi kan tilbyde vores medlemmer

Klik her