Zenegy

Zenegy er et moderne lønsystem, som gør det let for virksomheder at lave korrekt lønadministration på en innovativ platform.

Vi har sagt farvel til den traditionelle lønseddel og leverer i stedet dine medarbejderes lønsedler via en app med interaktive løndata, der er lette at forstå.

Komplet løn- og HR-system
Zenegy er et komplet løn- og HR-system med en moderne og intuitiv brugerflade. Zenegy er bygget på innovative løsninger og et princip om at give virksomheder, medarbejdere og lønadministratorer en bedre lønoplevelse. Zenegy’s åbne API giver mulighed for uanede integrationsmuligheder, hvor processer automatiseres og bliver strømlinet.

Zenegy tilbyder en cloud-baseret applikation, der markedsføres under navnet "ZENEGY" (i Abonnementsbetingelser refereret til som "Applikationen"), som via selvbetjening giver Ases medlemmer mulighed for at administrere lønudbetalinger, HR-administration samt øvrige funktioner relateret til løn og personaleadministration    

Innovativt og moderne
Glem alt, hvad du ved om lønsystemer og oplev forskellen. Med sin brugervenlighed og sit unikke design sætter Zenegy’s innovative online-system nye standarder for lønsystemer - til alle typer og størrelser af virksomheder.

Prøv Zenegy lønsystem helt gratis. Komplet lønsystem med ferieplanlægning, kørselsregnskab og timeregistrering. Spar tid og få mere overblik med et moderne lønsystem. Vi tilbyder gratis support via telefon, email og chat.

 

Endnu ikke medlem?

Meld dig ind nu og få de første 3 måneder gratis. Som medlem får du: Adgang til viden der gavner din forretning. Personlig sparring og rådgivning. Kontante fordele og besparelser

Læs mere