Visma LogBuy Business

Hos Visma Logbuy får du adgang til en eksklusiv verden af gode rabatter. Siden 2002 har vi formidlet rabatter og andre unikke fordele til medarbejdere i Danmarks største virksomheder og foreninger.

Nu er tiden kommet til at også selvstændige skal have adgang til vores portal og fordele med Visma LogBuy Business. Og du får adgang til de første 6 mdr. gratis - herefter halv pris!

Mærkbare rabatter uden mængdekøb

Som selvstændig virksomhed kan man nemt havne i en ønsketænkning, hvor man vil have købekraft som de helt store firmaer med formålet om købe ind i mængder, der udløser mærkbare rabatter. Men nu bliver ønsketænkningen til virkelighed!

Vi har nemlig forhandlet rabatterne for dig og en masse andre virksomheder ligesom din, så vi samlet set opnår den eftertragtede købekraft.

Alt samlet ét sted - vi har sørget for et bredt udvalg

Er du på jagt efter brændstof, kontorartikler, møbler, fragt, forsikring, rejser eller mad til din virksomhed?

Vi har rabataftaler inden for stort set alle kategorier af varer, som du løbende kan få brug for til din virksomhed. Vores liste af rabataftaler er lang, og der er med garanti en rabatkode, der passer lige til dit behov. 

 

Erfaring og guidance

Du kan med ro i maven stole på Visma LogBuy, da vi har næsten 20 års erfaring med forhandling af rammeaftaler til fordel for både private forbrugere og virksomheder. Har du brug for hjælp, vil vi meget gerne vise dig vores løsning og fortælle, hvordan det hele fungerer.

Log ind på selvstændige.com for at få adgang til rabatterne.

 

endnu ikke medlem?

Meld dig ind nu og få de første 3 måneder gratis. Som medlem får du: Adgang til viden der gavner din forretning. Personlig sparring og rådgivning. Kontante fordele og besparelser

læs mere