Tryg

Tryg er det største skadeforsikringsselskab i Danmark og det næststørste i Norden.

Vi tilbyder forsikringer til private kunder og virksomheder i Danmark, Norge og Sverige. Hver fjerde dansker er forsikret gennem Tryg, og vores kunder er blandt de mest tilfredse.

Hold din virksomhed kørende med forsikringer fra Tryg. Med abonnement hos Selvstændige.com, får du som Basis eller Premium abonnent kan du få 1 års gratis Netbankforsikring (gælder også de brancher og virksomheder som også kan tegne øvrige forsikringer hos Tryg).

Læs mere

Professionel forsikringsløsning

Som kunde i Tryg får du forsikringer tilpasset din virksomhed. Vi rådgiver om de forsikringer, der er relevante for, at du kan føle dig tryg og fokusere på driften af din virksomhed. Hvis du får en skade, tilbyder vi hurtig hjælp døgnet rundt på tryg.dk eller telefonen.

Årligt forsikringstjek med garanti

Du får et årligt forsikringstjek, så vi sikrer, at virksomhedens forsikringer stadig matcher dit behov. Vores underforsikringsgaranti dækker med op til 5 mio. kr. ekstra, hvis der er sket udvidelser siden sidste forsikringstjek.

Hos Tryg kan virksomhed og ejer blive forsikret samme sted

Hos Tryg sørger vi for at dække alle forsikringsbehov. Et team af forsikringsrådgivere klarer både erhvervsforsikringer og indehavers privatforsikringer.

Tryg Business – særlige services og rabat

Samler du flere af din virksomheds forsikringer hos Tryg, kan du blive en del af Tryg Business. Her får du unikke services, der er relevante for din virksomhed og en rabat på helt op til 15 % på dine forsikringer.

Du kan få bonus

Som kunde i Tryg er du medlem af TryghedsGruppen, der er hovedejer af Tryg. Derfor har du mulighed for at få bonus – uanset skader. Siden 2016 har Trygs kunder fået udbetalt 8 % af det, de betalte for deres forsikringer for året før.

Læs mere på

Tryg erhverv