Pension for selvstændige

Pension for Selvstændige tilbyder en skræddersyet pensionsordning til ejere af små og mellemstore virksomheder, deres ægtefæller, samlevere samt virksomhedens ledende medarbejdere.

Kontakt

Mail: info@pfs.dk

Telefon: 33 93 86 00

Kontakttidspunkter: man-tors 9-16 og fredag 9-15

Pension for Selvstændige tilbyder attraktive pensionspakker. Du kommer nemt i gang med din pensionsopsparing og får de forsikringsdækninger, du har brug for. Din ordning indeholder både pensionsopsparing og forsikringer, der dækker dig og din familie – fra i dag og frem til du går på pension. Du får blandt andet:

  • En skræddersyet pensionsordning til ejere af små og mellemstore virksomheder, deres ægtefæller, samlevere samt virksomhedens ledende medarbejdere.
  • Proaktiv kontakt og individuel rådgivning. Vi tager fat i dig, når du bør tjekke og tilpasse din pensionsordning – så du og din familie altid er dækket bedst muligt.
  • Hjælp til forebyggelse, behandling og efterbehandling. Du behøver derfor ikke bekymre dig om, hvad du skal gøre, hvis du bliver syg eller får en skade. Med en målrettet, individuel behandling hjælper vi dig til at blive frisk hurtigst muligt, så du kan bruge dine kræfter på din virksomhed.

 

Premium og Basis medlemmer af Selvstændige kan få:

Pension for Selvstændige kan være med til at give de små selvstændige bedre rådgivning og service omkring deres pension. En rådgivning på et niveau, som oftest kun tilbydes de store virksomheder

  • Rådgivning omkring pensionsforhold og relevante nyheder om pensionsforhold
  • Hurtig adgang til en rådgiver via fasttrack nummer, opprioritering af kald, særlig mailadresse
  • Adgang til særligt tilpassede arrangementer (webinarer, og specielle arrangementer)

 

Vælg mellem to forskellige pensionspakker:

Basis

Indeholder pensionsopsparing og sundhedssikring samt forsikringer ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og livsforsikring – for kun 2.000 kroner om måneden.

Se mere om pensionspakkerne Basis og Flex

Flex

Kan tilpasses individuelt. Du kan øge dækningerne i forhold til basispakken, så det passer til netop dig og din families behov. Pakken indeholder pensionsopsparing og sundhedssikring samt fleksible forsikringer ved tab af erhvervsevne, kritisk sygdom og livsforsikring – fra 4.000 kroner om måneden.

Se mere om pensionspakkerne Basis og Flex

Hvilken pensionspakke passer bedst til dig?

Se hvilke fordele du får ved Basis og Flex

Endnu ikke medlem?

Meld dig ind nu og få de første 3 måneder gratis. Som medlem får du: Adgang til viden der gavner din forretning. Personlig sparring og rådgivning. Kontante fordele og besparelser

Læs mere