Lendino

Erfarne folk fra finans- og IT-sektoren har skabt Lendino, som er en markedsplads for lån, hvor private og professionelle investorer kan låne direkte til kreditværdige virksomheder til begge parters fordel.
Det gør det nemmere og billigere -
 både som långiver og låntager. 

Vi tilbyder finansiering til private kunder og virksomheder i hele Danmark. Vi finansierer lån op til 5 mio. Kr.

Vi har til finansieret for 200.000.000 kr. lån til +500 virksomhedsejere fordelt udover hele Danmark. Alle virksomheder kan ansøge om lån - fx service-, handels- og produktionsvirksomheder

Du kan omlægge lån i din virksomhed, låne til vækst eller drift gennem Lendino. Med et Basis eller Premium abonnement på Selvstændige.com kan du spare 5.000 kr. i etablering og været garanteret den laveste sats for oprettelse på 3% af hovedstolen. I gennemsnit svarer det til en besparelse på 15.000 kr. for en virksomhed, der optager et lån på 500.000 kr.

Crowdlending

Lendinos lånemarked er bygget op omkring konceptet crowdlending. Crowdlending er en form for crowdfunding, hvor en virksomhed eller privatperson låner fra en gruppe af personer gennem en online platform. Et lån er splittet op i mindre andele, som gør det muligt for mange enkeltpersoner at gå sammen om at finansiere et lån.

Mens alle kan blive långivere på en crowdlending-platform, skal låneansøgere gennemgå en kreditvurdering, der afgør, hvorvidt de kan låne og på hvilke vilkår. 

Vil du vide mere om Lendino?

Ofte stillende spørgsmål om Lendino

Ønsker du at ansøge om et lån?

Prøv selvstændige.com i dag eller login, hvis du allerede er abonnent. 

Endnu ikke medlem?

Meld dig ind nu og få de første 3 måneder gratis. Som medlem får du: Adgang til viden der gavner din forretning. Personlig sparring og rådgivning. Kontante fordele og besparelser.

abonnement