HjulmandKaptain

HjulmandKaptain er et full-service advokatfirma, der leverer personlig, effektiv og højt specialiseret juridisk rådgivning.

Vi er blandt Danmarks store advokatfirmaer med over 150 ansatte, heraf 55 jurister, som alle samarbejder inden for en lang række juridiske fagområder.

Vores vigtigste ressource er vores medarbejdere, og vi har specialiserede advokater, som hele tiden er opdateret med den nyeste viden. Vi sammensætter altid et team med de nødvendige specialer, en given opgave kræver.

Vores samarbejde med Selvstændige.com giver dig som medlem adgang til:

  • Høj faglig viden via en juridisk hotline
  • Fordelspriser og rabat på konkrete rådgivningsprodukter
  • Vidensportal med artikler, guides og podcasts

For os handler det om at hjælpe dig og din virksomhed med at være på juridisk sikker grund. Med vores advokater ved din side får du ro i maven og frihed til at bruge dine kræfter på udvikling og drift af din virksomhed. Vi er vant til at rådgive alle typer virksomheder – fra iværksætteren til internationale koncerner.

For os er jura ikke bare jura. Vi gør meget ud af at tilpasse vores rådgivning til den virksomhed, vi står overfor, og vi leverer altid juridisk rådgivning i øjenhøjde.

Kontakt

Du skal have et Premium abonnement og være logget ind for at kontakte HjulmandKaptain. 

Log ind

Endnu ikke medlem?

Meld dig ind nu og få de første 3 måneder gratis. Som medlem får du: Adgang til viden der gavner din forretning. Personlig sparring og rådgivning. Kontante fordele og besparelser

Læs mere