Adtention Digital

Adtention Digital er et full-service kreativt digitalt bureau i Kolding. 

Siden 1985 har vi leveret stærke marketingkoncepter, kommunikations- og brandingstrategier og hårdtslående kampagner på de traditionelle og trykte medier. I sommeren 2020 fusionerede Adtention med marketing- og webbureauet Webstarters. 

Vi er, indrømmet, dedikerede nørder med mangeårig erfaring under bæltet, og vi glæder os til at dele vores store digitale værktøjskasse med dig. Den indeholder viden og redskaber til webudvikling, SEO, Google Ads, Facebook og organisk markedsføring på samtlige digitale platforme. 

Det er primært vores digitale afdeling, der sidder bag skærmen og hjælper dig godt på vej, når du render ind i hjemmeside-udfordringer, har spørgsmål til din markedsføring eller bare har brug for et godt råd. 

I videoen fortæller Dennis fra Adtention, hvordan vi kan hjælpe dig med udfordringer og performance i din markedsføring. 

Vores medlemmer fortæller:

"Jeg er jo indenfor en ny og kreativ branche derfor var Adtention den partner, som jeg tænkte, kunne være noget for mig. Jeg var lige ved ikke at kontakte dem, da de virkede som en for stor spiller, men rådgivningen var jordnær og en positiv oplevelse."

 

- Anders Miltersen, 3D animator & motion designer hos Shaper

Kontakt Adtention

Du skal være logget ind for at kontakte Adtention. 

Log ind

Endnu ikke medlem?

Meld dig ind nu og få de første 3 måneder gratis. Som medlem får du: Adgang til viden der gavner din forretning. Personlig sparring og rådgivning. Kontante fordele og besparelser

Læs mere