Visionen

Ambitionen med Selvstændige.com er, at små selvstændige kan få rådgivning af samme høje kvalitet som større virksomheder med flere ressourcer og et større konsulentbudget.

Mette Bossen, der er Erhvervschef i Ase og ansvarlig for Selvstændige.com, udtaler:

”Små selvstændige skal typisk selv identificere potentielle faldgruber ved at drive virksomhed og er nødt til at løbe risici, de ikke kender. Samtidig står de tit alene med det hele, oven i købet med begrænset tid og økonomi til rådighed. Det er dem, vi gerne vil hjælpe med Selvstændige.com”. 

Unikt for Selvstændige.com er, at små selvstændige får adgang til dybt specialiseret rådgivning på tværs af brancher. Den leveres af partnere, der er store nok til at kunne rådgive både bredt og dybt, men ikke så store som de største rådgivningshuse med de dyreste adresser. Mette Bossen fortsætter:

”Grundtanken er, at de selvstændige mod en lav, månedlig betaling får adgang til en række højtspecialiserede rådgivere, der er eksperter på hver deres fagområde. Det giver trygheden ved at have et professionelt netværk i ryggen, så man ikke står alene med de udfordringer, der følger med at drive selvstændig virksomhed”


Selvstændige.com er specialdesignet til små og mindre virksomheder, men er et tilbud til alle virksomheder, uanset størrelse, økonomi og branche.

Dine fordele som medlem

Du er sikret samme adgang til ekspertrådgivning som store virksomheder, blot til en overkommelig pris – og lige nu får du de første 3 måneder til 0 kr. Der er ingen binding eller gebyrer.

Se abonnementer