Rødderne

Selvstændige.com er et initiativ, der er taget af a-kassen Ase for at give små selvstændige en hjælpende hånd.

Det ligger i dén grad i Ases DNA at ville gøre en forskel for de små erhvervsdrivende, fastslår Ases administrerende direktør og en af drivkræfterne bag Selvstændige.com

"Oprindeligt var Ase kun a-kasse for selvstændige. Derfor har vi en grundlæggende forståelse for iværksætterkulturen. Samtidig har vi et stærkt blik for selvstændiges vilkår i Danmark og har gjort det til vores hjertesag at hjælpe de danskere, der har modet til at starte egen virksomhed."

- Karsten Mølgaard, Administrerende Direktør i Ase 

I dag er Ase både a-kasse for lønmodtagere og selvstændige, men der er fortsat stor fokus på de små erhvervsdrivende hos Ase.

Ase har været de mindre selvstændiges talerør og økonomiske sikkerhedsnet i mange år. Nu har vi taget næste skridt. Med tryghedsabonnementerne i Selvstændige.com dækker vi ikke alene deres indtægt men hele grundlaget for deres arbejdsliv som lille selvstændig. Vi giver de små selvstændige trygheden ved at vide, at de ikke står alene.

- Karsten Mølgaard, Administrerende Direktør i Ase 

Det gør Ase for de selvstændige

Vi er initiativtager til og stifter af Selvstændige.com. Herudover tilbyder økonomisk sikkerhed i form af a-kasse og lønsikring til selvstændige og deltager aktivt i den politiske debat med målet om at forbedre rammevilkårene for selvstændige. Ønsker du mere sikkerhed som selvstændig? Læs mere om hvad Ase kan tilbyde selvstændige.

Læs mere om hvad ase kan tilbyde