Kommende webinarer

sådan skaber du vækst i din forretning

Dato: Tirsdag d. 29. november Tid: 9.00-10.00

Kan man som ejerleder skabe vækst i en krisetid? Ja, selvfølgelig kan man det, men det kræver i endnu højere grad, at du får sat realistiske mål og lagt en plan, der tager højde for omstændighederne.

På en lille times tid tager stifter og partner i INDKOM Claus Damsgaard dig igennem, hvorfor det er så særligt vigtigt med en skarp køreplan, hvis du vil udvide omsætningen, og bagefter får du en gennemgang af hvordan du får sat gode rammer for væksten i den kommende periode.

tilmeld dig her

Tidligere webinarer

Sådan kommer du i gang med SEO i 2022

Afholdt: Onsdag d. 12. oktober

Webinaret handler om at komme i gang med SEO og dermed blive synlig i søgeresultatet. Her får man hands-on tips og tricks til, hvordan man kan optimere sin hjemmesiden med henblik på at rangere på ens ønskede søgeord til ens hjemmeside.

Afholdt af: Mikkel Borup, SEO Specialist, Adtention, Kreativt Digitalt Bureau

find webinaret her

strategi - hva for noget?

Afholdt: Onsdag d. 21. oktober

Har du svært ved at finde det rette omfang for dit strategiske arbejde og bokser du samtidig med, at den plan du laver, hurtigt mister relevans, fordi tingene omkring os konstant forandrer sig, så er dette webinar lige noget for dig.

Du får svar på de 4 vigtigste spørgsmål:

✔ Hvad er en strategi?
✔ Hvorfor er strategi vigtigt? 
✔ Hvordan virker strategi i praksis?
✔ Hvordan sikrer du, at strategien bliver fulgt og fører til succes?

Afholdt af: Sanne Markwall er tech-iværksætter og founder af MakeMyStrategy™

find webinaret her

Galt eller genialt – Hvad de ikke fortæller dig om livet som selvstændig

Afholdt: Torsdag d. 1. september.

Kom med på en humoristisk og selvrefleksiv rejse, når journalist, forfatter og foredragsholder Lars Henriksen fortæller om livet som selvstændig i en enkeltmandsvirksomhed.

Webinaret tager afsæt i bogen ”Min Chef er Ogginok”

find webinar her

Tilmeld vores nyhedsbrev

Her vil du modtage information om kommende webinarer samt spændende nyt for alle selvstændige. Ved tilmelding siger du også ja til at vi må ringe til dig og sende dig information om selvstændige.com. Du kan til enhver tid afmelde dig.