Antivirus og backup

Rabataftale

Antivirus: Beskyt din pc med et antivirus program ved at sikre mod angreb fra virus angreb i form af fx orme eller trojanske heste.

Backup: Det er altid vigtigt at have backup af dine filer. Du kan slette en fil ved en fejl. Blive udsat for angreb fx i form af ransomware. Din harddisk kan fejle eller du kan blive udsat for tyveri.

Introtilbud: 3 måneders gratis antivirus og backup ved køb af pakke 3 eller 4

Antivirus

Beskyt din pc med et antivirus program ved at sikre mod angreb fra virus angreb i form af fx orme eller trojanske heste.

Antivirus er en god ide da det kan forhindre at følsomme oplysninger bliver lækket og i samme tilfælde føre til potentielt identitetstyveri.

Køber du antivirus kan det hjælpe dig ved at beskytte dig før du bliver ramt ved aktivt at skanne og beskytte dig mens du bruger filer på din pc, mails eller browser på internettet. Samtidigt vil du blive beskyttet mod ransomware angreb der angriber og tager din pc som gidsel i bytte for en løsesum.

Backup

Det er altid vigtigt at have backup af dine filer. Du kan slette en fil ved en fejl. Blive udsat for angreb fx i form af ransomware. Din harddisk kan fejle eller du kan blive udsat for tyveri.

Alle disse er eksempler på hvorfor det er en god ide at have en ekstern kopi af dine filer. Med backup vil dine filer bliver sikkerhedskopieret til skyen og vil derfor kunne genskabes ved alle disse tilfælde.

  Pakke 1
19 kr/mdr
Pakke 2
75 kr/mdr
Pakke 3
85 kr/mdr
Pakke 4
149 kr/mdr
Antivirus  
Backup *  
Overvågning      

* 50 GB (normal PC/Mac)

Kombiner antivirus med cyberforsikring

Med cyberforsikringen eProtect kan du trække på professionel assistance døgnet rundt for at begrænse konsekvenser af cyberangreb. Cyberforsikring gælder dog ikke, hvis ikke du har antivirus og backup. Du kan læse mere om cyberforsikringen her

Interesseret?

Bliv abonnent i dag og få 3 måneder gratis antivirus og backup

Bliv abonnenent