Sådan optimerer du din tid

Servicetjek

Kunne du tænke dig at lære, hvordan du skaber bedre tid i en travl hverdag? Som abonnent har du mulighed for at booke 30 minutters sparring omkring, hvordan du kan prioritere dine opgaver for at skabe bedre tid og mere overskud i hverdagen.

Mange ejerledere kigger ind i en travl hverdag med forskellige opgaver som skal løses. Derfor kan en almindelig hverdag hurtig komme til at se uoverskuelig ud pga. af de mange opgaver som hænger i luften.

Derfor har du som virksomhedsejer mulighed for at booke 30 minutters sparring med en af INDKOM’s erfarne konsulenter, som vil gennemgå et værktøj til, hvordan du kan skabe mere overskud i hverdagen, samt hvordan redskabet kan bruges i samarbejde med dine medarbejder.

For at du som virksomhedsejer får mest ud af samtalen, vil du inden mødet modtage en e-mail med række spørgsmål omkring arbejdsopgaver i din hverdag. Materialet skal bruges til samtalen, hvor konsulenten vil gennemgå INDKOM’s værktøj med udgangspunkt i din besvarelse. Derfor skal materialet udfyldes og tilbagesendes til INDKOM før mødet påbegyndes, så konsulenten har mulighed for at forberede sig til dit møde.

Under den halve time med en af INDKOM’s konsulenter, vil der blive gennemgået følgende:

  1. De forskellige typer opgaver, der fylder i din kalender
  2. Værktøj til prioritering af opgaver i hverdagen
  3. Input til mere effektiv brug af din og dine medarbejders tid

Prøv premium og benyt vores servicetjek

Du skal være Premium abonnent for at kunne benytte vores Servicetjek. Bestil Premium eller login, hvis du allerede er Premium abonnent.


Er du allerede premium abonnent? Log ind her.