Få styr på dit regnskab

Servicetjek

Har du helt styr på dit regnskab? Du behøver ikke stå alene med de tunge tal. Som Premium abonnent får du 30 min. rådgivning og gennemgang af din virksomheds bogholderi og regnskab af Redmark. Book et servicetjek og få styr på dit regnskab.

Revisorhjælp der gavner DIN forretning

Du behøver ikke stå alene med de tunge tal. Redmark er din garanti for professionel revisor rådgivning og sparring inden for fx dine muligheder for fradrag, ændret opsætning af dit bogholderi og skatteoptimering. Du kan også bruge servicen som et ekstra tjek af dit regnskab.

Sådan får du som Premium kunde 30 minutters rådgivning  

1. Du skal være Premium medlem af Selvstændige.com
2. Du skal udfylde nedenstående formular
3. Du skal sende ajourført saldobalance, senest udarbejdede årsrapport (hvis sådan en foreligger) og en skatteopgørelse til ase-support@redmark.dk
4. Redmark kontakter dig pr. telefon 1-2 uger efter du har udfyldt formularen og fremsendt dokumenterne.

Gennemgangen foretages på baggrund af ovenstående dokumenter. Alle oplysninger behandles selvfølgelig fortroligt.

Redmark er landsdækkende og har kontorer i Aalborg, Aarhus og København. Mere end 220 erfarne og professionelle medarbejdere arbejder hver dag på at løse opgaver og skabe værdi for b.la. små og mindre virksomheder. Læs mere om Redmark 

Andre fordele ved Premium medlemskabet

Premium-medlemmer får, udover adgang til revisor rådgivning, adgang til en lang række fordele på forskellige områder. Læs mere om vores partnere her.

Prøv premium og benyt vores servicetjek

Du skal være Premium abonnent for at kunne benytte vores Servicetjek. Bestil Premium eller login, hvis du allerede er Premium abonnent.


Er du allerede premium abonnent? Log ind her.