1:1 rådgivning og sparring

Med et premium abonnement hos Selvstændige.com får du adgang til online hjælp og vejledning af vores professionelle partnere, der hver især er specialiseret inden for IT, HR jura, digitale løsninger, erhvervsret og revision. De er klar med chat, mailkorrespondance og telefonisk support.

Hos os ved vi nemlig, hvor meget et netværk af eksperter betyder for dig som selvstændig. 

Et Selvstændige abonnement er det perfekte supplement til din virksomhed. Du får adgang til specialiseret viden - ikke blot gennem vores kæmpe vidensportal, men også via direkte kontakt til partnerne.

Med Premium kan du nemlig chatte med alle partnerne, hvis du har spørgsmål, du vil have svar på eller bare har brug for et godt råd. Du kan også udfylde en kontaktformular med længere henvendelser eller du kan booke et telefonmøde. Partnerne sidder klar til at hjælpe dig videre, hvad end det drejer sig om juridiske afklaringer, IT-udfordringer eller revisionspørgsmål.

Hvad kan partnerne hjælpe med?

Med deres unikke kompetencer kan du få rådgivning til de fleste aspekter af din virksomhed. Måske bøvler du i hjemmeside-udfordringer eller kæmper med din online marketingstrategi? Det kan også være, at du oplever IT-problemer, der ikke kan fikses med en hurtig googlesøgning eller måske er du i tvivl om de nyeste GDPR-regler? Uanset hvad, så finder du her en række specialister, der kan guide dig videre og give dig direkte support. 

Du kan for eksempel få:

  • gode råd om markedsføring, SEO og webudvikling
  • hjælp til SoMe og digitale strategier
  • juridisk vejledning i forhold til dine ansatte
  • hjælp til rekruttering og ansættelse
  • sparring og hjælp til skat og moms, forsikringsskader, miljøret mm. 
  • vejledning til revision og regnskab
  • økonomisk vejledning og sparring
  • opsætning af IT samt sundhedstjek og fjernsupport

et unikt netværk

Hos Selvstændige.com får du et professionelt netværk med de kompetencer, du ikke selv er ekspert inden for.

Vi har fem primære partnere, der alle er specialister inden for hver deres område:

HR jura: Ase Selvstændig

Advokat: HjulmandKaptain

Revision: Redmark

IT: CoWorkit

Digital marketing: Adtention

 

Se partnere

Prøv 3 mdr. til 0 kr. - ingen binding

Prøv et medlemskab i 3 mdr. uden bindinger eller gebyrer. Udfyld formularen herunder. Det tager kun få minutter at oprette et abonnement og få adgang til alle fordelene. Kampagnen gælder frem til 31. marts 2023. Gratisperioden er 3 mdr. fra oprettelsesdato. Ingen binding. Forudsætter tilmelding til betalingsservice eller MobilePay subscription ved oprettelse. Ved opsigelse betales den løbende måned + 30 dage.* obligatorisk

Vi samarbejder med en række partnere for at kunne tilbyde dig særlige fordele i dit abonnement. Du vil løbende blive informeret om fordelene via mail. Du kan altid afmelde servicen via ase@ase.dk.
Med dit abonnement accepterer du, at vi deler dine oplysninger med vores partnere.