Juridisk rådgivning til fast pris

Selvstændige.com tilbyder sine medlemmer et stærkt sikkerhedsnet af eksperter, herunder juridisk rådgivning og advokathjælp.  

Du kan som medlem benytte dig af HjulmandKaptain, en af Danmarks største advokatvirksomheder, hvis du står i en situation, hvor du har behov for advokathjælp i forbindelse med din virksomhed.

Medlemskabet hos Selvstændige.com giver din virksomhed et solidt fundament, som gør det muligt for dig som selvstændig at stå stærkt i uforudsete juridiske situationer. 

Læs mere om vores forskellige produktpakker til en fast pris nedenfor.

Læs mere om medlemskab hos Selvstændige.com

Klik her

I enhver virksomhed opstår der løbende situationer, som kræver juridisk rådgivning. Det kan både være pludseligt, men der kan også være situationer, som med fordel kan forebygges. 

Når du forebygger, sikrer du dig selv og din virksomhed mod fremtidige uforudsete konsekvenser, som kan opstå på grund af manglende kontrakter, aftaler mv. Det kan f.eks. være en mangel på en salgs- og leveringsbetingelse eller manglende ejeraftale, der medfører, at din position er usikker.

Uanset, om du har behov for juridisk vejledning nu og her eller ønsker at få sikkerhed omkring fremtidige forhold, så har vi en rådgivningspakke til en fast pris til dig.