få eksperthjælp ved cyberangreb

Rabataftale

Med cyberforsikringen eProtect kan du få 24/7 professionel assistance til cyberangreb og få dækket de økonomiske tab i din virksomhed.

Ifølge PwC Cybercrime Survey er over 50 % af mindre virksomheder blevet udsat for virus- og hackerangreb det sidste år. Med cyberforsikringen eProtect kan du trække på professionel assistance døgnet rundt for at begrænse konsekvenser af cyberangreb. Du får også dækket omkostninger til at få rekonstrueret it-systemer, så din virksomhed kan fortsætte.

Ekstra rabat til dig

Som abonnent på Selvstændige.com får du altid 10% rabat på e-Protect, men skulle du have brug for yderligere forsikringer hos Tryg, kan du faktisk få op til 15% rabat på alle dine forsikringer. 

Sådan gør du

For at du kan få rabat på cyberforsikringen eProtect skal du kontakte vores forsikringspartner TRYG via nedenstående link. Tilbuddet kræver at du har et aktivt abonnement hos Selvstændige.com På siden skal du anmode om at få et tilbud, hvorefter du vil blive kontaktet af en medarbejder fra TRYG. Har du spørgsmål kan du ringe direkte til selvstændige.com på 70137015.

KONTAKT TRYG