rabat på digitale ydelser

Rabataftale

Som Selvstændige.com abonnent får du altid 10% rabat på alle vores digitale ydelser, hvad enten du har brug for assistance til webudvikling, SEO, Google Ads m.m. Vi planlægger og eksekverer hele processen i samarbejde med dig.

Du får

  • 10% rabat på alle digitale ydelser 
  • 0 kr. i opstartsgebyrer
  • Ingen binding
ja tak

10% rabat på alle digitale ydelser 

Som medlem af Selvstaendige, får du altid 10% rabat på alle vores digitale ydelser, hvad enten du har brug for kompetent assistance til webudvikling, SEO, Google Ads eller Facebook. Vi planlægger og eksekverer hele processen i samarbejde med dig. Du er altså med hele vejen. Den månedlige rapportering over dine resultater, står vi selvfølgelig for. 

0 DKK i opstartsgebyrer

Ja, du læste helt rigtigt. Ønsker du professionel hjælp til din digitale markedsføring, kan du komme i gang uden opstartsgebyrer. Vi påtager os alle omkostninger, så du får en tryg og bekvem opstart. 

Ingen binding 

Vi har ingen bindinger, men sørger for, at vores kunder er så glade, at de bliver - blandt andet gennem transparent kommunikation og målbare resultater bygget på gensidig tillid. Du har sikkert hørt de grumme skrækhistorier om virksomheder, der er blevet bundet i dyre evighedskontrakter. Ikke hos os. Du har altid fuld frihed til at opsige samarbejdet, hvis ikke du er tilfreds – Det oplever vi heldigvis sjældent.

Sådan får du tilbudet

Er du abonnent, skal du logge ind på Selvstændige og udfylde en kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage. 

Er du endnu ikke abonnent, så tag et kig på vores abonnementer

Basis og premium abn.