Innovativt løn- og HR-system

Rabataftale

Glem alt, hvad du ved om lønsystemer og oplev forskellen. Med stor brugervenlighed og unikt design sætter Zenegys innovative online system nye standarder for lønsystemer - til alle typer og størrelser af virksomheder.

  • 3 mdr. gratis lønsystem
  • Gratis onboarding af op til 10 medarbejdere
  • Spar 1500 kr.

Du får

  • 3 mdr. gratis lønsystem ved oprettelse hos Zenegy
  • Gratis onboarding af op til 10 medarbejdere
  • Værdi: 1.500 kr.
Ja tak

Spar tid med Zenegy

Frigiv mere tid til de værdiskabende opgaver i din virksomhed. Med Zenegy sparer du tid på administration og får et nemt og hurtigt overblik. Lønsystemet har fokus på automatisering, hvor du blot skal oprette medarbejderens stamdata. Zenegy beregner, indberetter og overfører automatisk alle betalinger til løn, SKAT, AM-bidrag, ferie og pension uanset om du betaler månedsløn, 14-dages løn eller B-indkomst. Med Zenegy har du også mulighed for automatisk nul-indberetning, som sikrer at der sker en indberetning til SKAT, hvis du ikke udbetaler løn i en given måned.

Medarbejder app

Med Zenegys medarbejder-app kan medarbejdere selv registrere timer, ferie, udlæg og kørsel, som automatisk vil blive sendt til godkendelse hos dig som virksomhedsejer. I appen kan dine medarbejderne få et indblik i egne lønforhold, adgang til egen interaktiv lønseddel og forklaring af alle lønelementer, SKAT, fradrag, AM-bidrag etc. på 12 forskellige sprog.

Integration med andre systemer

Zenegys åbne API giver mulighed for uanede integrationsmuligheder, hvor processer automatiseres og bliver strømlinet. Forbind Zenegys lønsystem med dit økonomisystem uanset om du bruger e-conomic, Dinero, Billy eller andet. Du har også mulighed for at forbinde dit vagtplanlægnings- eller HR-system. Data overføres automatisk, så du kan arbejde mere effektivt og undgå dobbeltarbejde.

Kombiner med Zenegy HR

Zenegy HR digitaliserer din virksomheds personaleadministration og giver dig en sikker og GDPR optimeret platform til korrekt deling og opbevaring af personfølsomme oplysninger. Vigtige dokumenter og kontrakter bliver opbevaret digitalt i skyen, så både du og dine medarbejdere har et samlet overblik.

Vi vil gerne hjælpe dig

Vi har samlet nogle af vores bedste guides nedenfor, som du er velkommen til at downloade og gøre brug af. Du skal være logget ind for at kunne downloade vores guides.

           

      

Video-gennemgang af Zenegy lønsystem

Log ind og få adgang til en gennemgang af Zenegy lønsystem samt Zenegy medarbejder app. 

   

Sådan får du rabat

Hvis du interesseret, kan du ringe til Zenegy på 7022 2216 i tidsrummet 9-15 alle hverdage. Husk at fortælle, du er Selvstændige abonnent.

Du kan også logge ind her på Selvstændige og udfylde en kontaktformular her på siden, så ringer vi dig op inden for 24 timer på hverdage.