Premium

Lige nu kan du prøve Premium abonnementet gratis i 3 måneder. Premium er et tryghedsabonnement, som Selvstændige.com har sat i verden for at give dig én samlet adgang til viden og rådgivning af en kvalitet, som normalt kun er for de store virksomheder. Vores partnere er til for at hjælpe dig.

køb abonnement

1:1 sparring med alle partnere

Med et Premium abonnement får du adgang til online hjælp og vejledning af vores professionelle partnere, der hver især er specialiseret inden for IT, HR jura, digitale løsninger, erhvervsret og revision.

læs mere

Vores professionelle partnere

Vidensportal - viden samlet ét sted

Som selvstændig kan og skal du ikke vide alt. Med et Premium abonnement får du fri adgang til viden, der gavner din forretning. Du kan hurtigt finde de rigtige svar, baseret på den nyeste viden, i vores vidensportal. Materialet er udarbejdet af faglige eksperter og specialister:

  • Jurister indenfor HR
  • Advokater indenfor erhvervsretlige discipliner
  • Revisorer
  • IT specialister
  • Digitale eksperter

Læs mere om vidensportalen

Prøv 3 mdr. til 0 kr. - ingen binding

Prøv et medlemskab i 3 mdr. uden bindinger eller gebyrer. Udfyld formularen herunder. Det tager kun få minutter at oprette et abonnement og få adgang til alle fordelene. Kampagnen gælder frem til 31. marts 2023. Gratisperioden er 3 mdr. fra oprettelsesdato. Ingen binding. Forudsætter tilmelding til betalingsservice eller MobilePay subscription ved oprettelse. Ved opsigelse betales den løbende måned + 30 dage.* obligatorisk

Vi samarbejder med en række partnere for at kunne tilbyde dig særlige fordele i dit abonnement. Du vil løbende blive informeret om fordelene via mail. Du kan altid afmelde servicen via ase@ase.dk.
Med dit abonnement accepterer du, at vi deler dine oplysninger med vores partnere.

Kampagnen gælder frem til 31. marts 2023. Gratisperioden er 3 mdr. fra oprettelsesdato. Ingen binding. Forudsætter tilmelding til betalingsservice eller MobilePay subscription ved oprettelse. Du kan frit opsige abonnementet igen, hvis du ikke længere har behovet for ekstra viden og sparring. Dog betaler du for måneden ud plus den efterfølgende måned efter endt gratis periode. 

Ofte stillede spørgsmål

Er der nogen binding på abonnementet?

Nej, der er ingen binding. Du kan frit opsige abonnementet igen, hvis du ikke længere har behovet for ekstra viden og sparring. Dog betaler du for måneden ud plus 30 dage. 

Hvordan kommer jeg i kontakt med partnerne?

I Premium abonnementet kan du chatte, maile og snakke med alle partnerne. Det gør du via partnersiden, hvor der er links til chat og kontaktformular til mail under hver især.

Adtention Digital, CoWorkit og Redmark kan du booke til et telefonmøde via Ases kundeservice på 7013 7013. 

HjulmandKaptajn kontaktes via chat, hvor deres advokater sidder klar med svar på dine spørgsmål. Du kan også aftale en telefonisk samtale via chatten. 

Ase HR Jura kan du ringe til i Ases normale åbningstider på 7013 7013. 

Hvordan benytter jeg mig af de ekstra fordele?

Den online rådgivning og sparring, der følger med i Premium abonnementet tilgår du via partnersiden, som beskrevet ovenfor.   

Ønsker du at benytte en af de andre fordele som rabatordninger eller kontante besparelser, finder du link til en kontaktformular under de enkelte fordele.  

Er der begrænsninger på, hvor meget jeg må kontakte partnerne?

Nej, vores partnere er til for at hjælpe dig, og du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål. 

Under de enkelte partnersider finder du tider for, hvornår partnerne er online på chatten. 

Hvilke vilkår gælder i forbindelse med bestilling af kampagnen 3 måneder gratis?

Kampagnen gælder til 31.marts 2023. Gratisperioden er 3 mdr. fra oprettelsesdato. Ingen binding. Forudsætter tilmelding til betalingsservice eller MobilePay subscription ved oprettelse. Du kan frit opsige abonnementet igen, hvis du ikke længere har behovet for ekstra viden og sparring. Dog betaler du for måneden ud plus 30 dage efter endt gratis periode.