abonnementer

Lige nu kører vi med stærke kampagnepriser på begge vores tryghedsabonnementer. Vi mener ikke, at en virksomheds potentiale skal afgøres af pengepungen. Derfor har vi lavet to unikke abonnementer, hvor de små selvstændige er sikret samme adgang til ekspertrådgivning og viden som store virksomheder. Nedenunder finder du et overblik over abonnementerne.                                          

Ingen binding

Prøv Premium

Det er slut med at betale for meget og bruge dine ressourcer forkert. Med et Premium abonnement får du:

  • 1:1 sparring og rådgivning, hvor din virksomhed er i fokus.
  • Bredt sikkerhedsnetværk af professionelle partnere inden for erhvervsret, revision, IT, HR jura, digitale løsninger m.m.
  • Ubegrænset adgang til Vidensportalen hvor fageksperter deler viden og indsigt om revision, bogføring, jura, ledelse, GDPR-regler m.m.
  • Adgang til medlemsfordele og rabatter hos vores partnere.
0,00 kr./md.
Ingen binding

Prøv Basis

Som selvkørende selvstændig kan og skal du ikke vide alt. Du har nu en unik mulighed for at undgå dyre fejl, fordi du "ikke vidste bedre". Med et Basis abonnement får du:

  • Ubegrænset adgang til Vidensportalen hvor fageksperter deler viden og indsigt om revision, bogføring, jura, ledelse, GDPR-regler m.m.
  • Hurtig adgang til relevant, blåstemplet viden
  • Adgang til medlemsfordele og rabatter hos vores partnere.
0,00 kr./md.

Prøv 3 mdr. til 0 kr. - ingen binding

Prøv et medlemskab i 3 mdr. uden bindinger eller gebyrer. Udfyld formularen herunder. Det tager kun få minutter at oprette et abonnement og få adgang til alle fordelene. Kampagnen gælder frem til 1. august 2022. Gratisperioden er 3 mdr. fra oprettelsesdato. Ingen binding. Forudsætter tilmelding til betalingsservice eller MobilePay subscription ved oprettelse. Ved opsigelse betales den løbende måned + 30 dage.

Vi samarbejder med en række partnere for at kunne tilbyde dig særlige fordele i dit abonnement. Du vil løbende blive informeret om fordelene via mail. Du kan altid afmelde servicen via ase@ase.dk.
Med dit abonnement accepterer du, at vi deler dine oplysninger med vores partnere.

Til dig, der driver din forretning selv: Her er dine fordele

Du er sikret samme adgang til ekspertrådgivning som store virksomheder, blot til en overkommelig pris – og lige nu får du de første 3 måneder gratis!

Du skal ikke vide alt. I vidensbanken finder du de rigtige svar baseret på den nyeste viden, samlet ét sted og leveret af eksperter.

Du står ikke alene med din tvivl. Du har et netværk af kompetente eksperter, som kan styre dig uden om potentielle faldgruber, inden de bliver til dyre fejltrin.

Du får trygheden ved at vide, at du ikke står alene med alle de risici, der følger med at drive egene virksomhed. Vi dækker din ryg juridisk og økonomisk.