abonnementer

Lige nu kører vi med stærke kampagnepriser på begge vores tryghedsabonnementer. Vi mener ikke, at en virksomheds potentiale skal afgøres af pengepungen. Derfor har vi lavet to unikke abonnementer, hvor de små selvstændige er sikret samme adgang til ekspertrådgivning og viden som store virksomheder. Nedenunder finder du et overblik over abonnementerne.                                          

Ingen binding

Basis

Lige nu kan du prøve Basis abonnementet gratis i 3 måneder. Basis er et tryghedsabonnement, som Selvstændige.com har sat i verden for at give dig én samlet adgang til viden af en kvalitet, som normalt kun er for de store virksomheder.

  • Ubegrænset adgang til Vidensportalen hvor fageksperter deler viden og indsigt om revision, bogføring, jura, ledelse, GDPR-regler m.m.
  • Hurtig adgang til relevant, blåstemplet viden
  • Adgang til medlemsfordele og rabatter hos vores partnere.
120 kr. /md. efter prøveperiode
Ingen binding

Premium

Det er slut med at betale for meget og bruge dine ressourcer forkert. Med et Premium abonnement får du:

  • 1:1 sparring og rådgivning, hvor din virksomhed er i fokus.
  • Bredt sikkerhedsnetværk af professionelle partnere inden for erhvervsret, revision, IT, HR jura, digitale løsninger m.m.
  • Ubegrænset adgang til Vidensportalen hvor fageksperter deler viden og indsigt om revision, bogføring, jura, ledelse, GDPR-regler m.m.
  • Adgang til medlemsfordele og rabatter hos vores partnere.
516 kr. /md. efter prøveperiode

Til dig, der driver din forretning selv: Her er dine fordele

Du er sikret samme adgang til ekspertrådgivning som store virksomheder, blot til en overkommelig pris – og lige nu får du de første 3 måneder gratis!

Du skal ikke vide alt. I vidensbanken finder du de rigtige svar baseret på den nyeste viden, samlet ét sted og leveret af eksperter.

Du står ikke alene med din tvivl. Du har et netværk af kompetente eksperter, som kan styre dig uden om potentielle faldgruber, inden de bliver til dyre fejltrin.

Du får trygheden ved at vide, at du ikke står alene med alle de risici, der følger med at drive egene virksomhed. Vi dækker din ryg juridisk og økonomisk.